Munkafolyamat
MUNKAFOLYAMAT

Mindenre felkészültek vagyunk

Munkafolyamat
Faház, kertiház, faszerkezet közvetlenül a gyártótól

Árcsó faházak

Cégünk faipari termékek tervezésével, gyártásával, forgalmazásával, valamint építőip ari tevékenységgel foglalkozik. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a faipari készítmények széles skáláját lefedik, kezdve a köztéri bútoroktól és játszóváraktól a hétvégi házakon és nyaralókon keresztül a családi házakig. Faházaink szerkezetei
ÉMI engedéllyel (2,3) rendelkeznek.

Ügyfeleink választhatnak katalógusunkból, de egyedi elképzelések alapján is készítü nk kültéri bútorokat, épületeket. Az általunk gyártott épületekhez vállaljuk a hőszigetel t külső- és belső nyílászárók – szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti – legyártását. Mivel gyártóként vagyunk jelen a piacon áraink igen kedvezőek; valamint viszonteladóinknak nagyobb tételben történő rendelés eset én további kedvezményeket tudunk biztosítani.

Munkafolyamat
Segítünk a tervezésben

Ötletek és rajzok

Lehet, hogy már évek óta gondolkodsz egy terven, egy házon. Mi segítünk formába önteni gondolataidat, ötleteidet. Összeszokott csapatunkkal akár három hónap alatt beköltözhetsz álmaid faházába. Egy olyan házba, amely melegséget sugároz, harmonizál a természettel és egészséges életteret biztosít családod számára.

Hogy levegyük a tervezés fáradtságát, időt és pénzt takarítsunk meg számodra, választhatsz kész terveinkből.

Nyitottak vagyunk arra is, ha valami egyedit szeretnél vagy a típusházak valamelyike megtetszett, de átalakítást igényelsz, hogy teljesen megfeleljen elképzeléseidnek.

Munkafolyamat

Engedélyeztetés

ÉMI engedéllyel rendelkezünk, így egyszintes típusházaink egyszerű bejelentéssel engedélyeztethetők. Ez megkönnyíti a tervezők munkáját, ráadásul időt és pénzt takarítasz meg vele.

A műszaki rajzok elkezdése előtt kérjük a magyarországi tervező által összeállított dokumentációt és engedélyeztetést.

Munkafolyamat

Szerződéskötés

A szerződés aláírását követően küldjük az előlegszámlát.

A megrendelés a vállalási ár 40%-a kifizetése után válik érvényessé. Ezt követően elkezdjük házad gyártását.

Munkafolyamat

Alapozás

Az alapnak az építészeti terveknek megfelelően kell elkészülnie. Teljesen síknak és vízszintesnek kell lennie, hogy a rákerülő fa részek megfelelően feküdjenek. Az alap oldalai merőlegesen találkozzanak, és ne lépjék túl a fal síkját, így elkerülhető a lepergő csapadékvíz bevezetése a faszerkezet alá. Javasoljuk az alap szigetelését egy réteg bitumenes vízzáró szigetelővel. Az alábbi alapozási megoldásokat javasoljuk: beton lemezlap-széleken sávalap- vagy betontömb alapozás. Az utóbbi esetben egy padlóráma kialakítása szükséges fagerendából. A víz, villany, csatorna kiállások kiépítése is a Te feladatod.

Munkafolyamat

Gyártás

Eközben mi a műhelyben…

előkészítjük a gyártási terveket, kíméletesen leszárítjuk a házadhoz szükséges faanyagot, hogy ne vetemedjen, majd meggyaluljuk és osztályozzuk.
Számítógép vezérelt marógépen megmunkáljuk az elemeket, az alkatrészeket számozzuk, csiszoljuk, és ismét átvizsgáljuk. Ha felületkezelést is választottál, akkor a legújabb felületkezelő soron több rétegben festjük és szárítás után csiszoljuk házad anyagát, hogy évek múlva is időjárás álló és szép legyen Asztalos kollégáink az ajtó és ablakszerkezetek gyártásával foglalkoznak, hogy a két részleg tevékenysége egyszerre fejeződjön be.
Legyen szó házelemről vagy nyílászáróról, minden terméket minőségi vizsgálatnak vetünk alá és gondosan ellenőrzünk. Csak az átvizsgált és minőségben megfelelő terméket csomagoljuk be és készítjük fel, hogy útnak indítsuk hozzád. A csomagolást a felépítés sorrendjét visszafelé követő logikával végezzük, hogy az építéskor az első beépülő alkatrészek legyenek először kézügyben.
A csomagolás, a kiszállítás és néhány napos tárolás alatti időre ad védelmet a terméknek!

Munkafolyamat

Szállítás

A Korondi Árcsó csapata vállalja a szállítás leszervezését. Mindent megteszünk azért, hogy a legkedvezőbb áron, biztonságosan szállítsuk le termékünket, így levegyük válladról a szállítással kapcsolatos terheket. A szállítás előtt várjuk a vállalási ár további 40%-t számlánkra.

Szállítást megelőző kérdések:
Az építkezés helyszínét meg tudja közelíteni a kamion, a targonca?
Lepakolás: szükséges villás targonca (min 2 tonna teherbírással).

Ha van valamilyen különleges körülmény a helyszínnel kapcsolatban, amiről tudnunk kellene (pl. túl szűk utca, nem lehet behajtani kamionnal) kérlek, jelezd.

Munkafolyamat

Építés

Az építkezést valóban pozitív élményként éld meg!
Nagy gyakorlattal rendelkező, szakértőkből álló szerelőcsapatunk néhány nap alatt felépíti házadat.
Csak a szerelőcsapatunk által épített házakra vállalunk garanciát.
A csapat fogadásához az építkezés idejére biztosítanod kell a csapat étkeztetését és elszállásolását. A létszámról és az építés tervezett időtartamáról előre egyeztetünk.
Megjegyzés: ha szeretnéd, hogy csapatunk ellátásáról mi magunk gondoskodjunk, a helyszínhez legközelebbi szállás és étkezés felárát leközöljük.
Az építkezéshez szükségünk van áramra és vízellátásra a helyszínen.

Amennyiben további kérdésed van vagy árajánlatot szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!