Technológiáink
Technológiáink

Ahogyan csináljuk

Alapozás

Az alap elkészítését a legnagyobb gondossággal végezze. Az alapnak teljesen síknak és vízszintesnek kell lennie, hogy a rákerülő farészek megfelelően feküdjenek. Az alap oldalai merőlegesen találkozzanak, és ne lépjék túl a fal síkját, így elkerülhető a lepergő csapadékvíz bevezetése a faszerkezet alá. Javasoljuk az alap szigetelését egy réteg bitumenes vízzáró szigetelővel. Az alábbi alapozási megoldásokat javasoljuk: beton lemezlap-széleken sávalap- vagy betontömb alapozás. Az utóbbi esetben egy padlóráma kialakítása szükséges fagerendából.

Minőségi gyártás

Egy minőségi fatermék alapkövetelménye a jó minőségű faanyag.  A fát téli vágásból vásároljuk és hagyjuk pihenni, hogy a szárítókba már légszáraz állapotba kerüljön. Ezzel küszöböljük ki a repedéseket, csavarodásokat. Faházainkat korszerű CNC technológiával előre gyártjuk. Így időjárástól függetlenül garanciát tudunk vállalni munkánkra. A korszerű konzerválás és a minőségi felületkezelés a gyártás két utolsó kulcsfontosságú lépései, amivel fatermékeink megkapják  végső, garantált minőségüket.

Technológiáink
Technológiáink

Hatékonyan csomagolás

Miután az elemket teljesen előkészítettük az építésre ellenőrizzük és dokumentáljuk őket. A csomagolást a lehető legpraktikusabban találtuk ki. Az egyes falak fejjel lefelé kerülnek csomagba így az építkezés helyszínén a gerendaház aljához szükséges komponenseket elsőként fogjuk megtalálni, a csomag tetején. A csomagokat megjelöljük a megfelelő fal nevével. Ezután raklapokra rakjuk, hogy amenyiben nincs lehetőséged azonnal összeszerelni azokat, az összerakás helyszínén is tudd megfelelően tárolni. Mellékelünk egy útmutatót, amely alapján bármilyen előképzés nélkül te magad is öszeszerelheted faházadat.

Figyelem! A csomagolás csak néhány napig védi meg az elemeket az időjárás viszontagságaitól. Ha több ideig szeretnéd tárolni az elemeket mielőtt felépítenéd, mindenképp helyezd naptól és esőtől védett helyre azokat. Ellenkező esetben megrongálódhatnak az egyes elemek!

Korszerűen konzerválás, felületkezelés

Az előre legyártott elemeket beáztatjuk egy olajalapú konzerválószerbe. Ezt a műveletet egy speciális merítőteknőben végezzük, ahol a ház minden elemét konzerváljuk. Ezután kiszárítjuk az elemeket és igény szerint festjük. A festés utólag, az összeszerelés helyszínén is lehetséges.

Gyorsan és profi építés

Gyorsak vagyunk és ponotsak. Modern technológiánknak köszönhetően a helyszíni munkálatok időtartama hihetetlenül lerövidült. Előre gyártott faelemeinkből professzionális csapatunkkal akár egy hét alatt felépítjük a megálmodott épületet, ezzel is kivívjuk vásárlóink csodálatát.

Időtakarékosság

A Korondi Árcsó csapatával  időttakaríthatsz meg. Jól kalibrált csapatmunkánkkal, több évtizedes tapasztalatunkkal és korszerű technológiánkkal gördülékeny és gyors együttmködést biztosítunk számodra. Azon dolgozunk, hogy az építkezés egyszerű, gyors és kényelmes legyen

Technológiáink