Big See Design Award 2023

Big See Design Award 2023

A 2023-as év büszke pillanatai közé tartozott a Big See Design héten való részvétel, és a két kis sárga doboz amit két termékünkért vehettünk át a rangos eseményen.

A Wood Design kategóriában két kedvelt termékünk kapta meg a Wood Design Award díjat.

A Provence családi ház az elmúlt években klienseink körében is bizonyított, hiszen nemcsak  egy lakóház, hanem minden részletében átgondolt, valódi családi fészek.

Itt olvashatsz többet a díjnyertes családi házról: https://bigsee.eu/provence/

Örülünk, hogy elismerésünkben osztozhatunk Arh. Magyari Istvánnal, a Provence családi ház tervezőjével.

Big See Design Award 2023

Big See Design Award 2023

Külön öröm számunkra, hogy egy olyan egyedi termékünkre is felfigyeltek és díjazták, mint az egyedi tervezésű Folkstop buszmegállónk, amelynek koncepciója Erdély eredetiségére, motívumkincsének gazdagságára épül. Ennek a projektnek az üzenete az identitástudat és autentikusság megőrzése térségünkben. Ezzel a projekttel lehetőség nyílik a különböző települések egyediségének megmutatására. Tudj meg még többet erről a termékünkről: https://bigsee.eu/custom-designed-bus-stops/

Big See Design Award 2023

Big See Design Award 2023

 

A Ljubljanában megrendezett nemzetközi design hét egy olyan seregszemle, ahol rangos szakmabeliekkel találkozhattunk, bemutatkoztunk és egy nagy adag élménnyel, és pozitív hatással gazdagodva tértünk vissza a tervezőasztalhoz!

Jöjjön néhány emlékezetes pillanatkép az eseményről.

Big See Design Award 2023Big See Design Award 2023Big See Design Award 2023Big See Design Award 2023Big See Design Award 2023

 

 

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!