Új megjelenés, jól bevált méretek

Balaton Barnhouse szemből nézet

Megérkezett legújabb modellünk!

Az év első felében ismét terveztünk, új modelleken gondolkodtunk. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogy mire jutottunk!

A 2022-es évben olyasmit kerestünk, ami újdonság, friss, lendületes, ugyanakkor a tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat is tovább tudjuk vinni benne.

Új megjelenés, jól bevált méretek

Új megjelenés, jól bevált méretek

Tekintve az elmúlt évek nehézségeit és az előttünk álló gazdasági válságot tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Hiszen olyan modellekre van szükség amelyek gazdaságosak ugyanakkor felülmúlják a konkurens modelleket praktikusság, helyhasználat, energiatakarékosság tekintetében. Mindezek mellett fontos, hogy tovább tudjunk lépni, fontos a korszerű megjelenés is. Úgy gondoltuk, hogy most nem lehet tévedni, nem lehet pazarolni: a ráfordított értékért a legjobbat kell ajánlani!

Új megjelenés, jól bevált méretek

 

A tervezés során a következő fő szempontok voltak az iránymutatóink: a korszerű formatervezés, az új vevői kérések érvényesülése, ugyanakkor a bevált méretek,  beosztások és tapasztalatunk kamatoztatása. Így született legújabb modellünk, melynek alapját a közkedvelt Firtos gerendafalas nyaralónk méretei, beosztása adta. Újdonság benne egy teljesen újszerű arculat, a praktikus galéria melyet számos érdeklődőnk, vevőnk igényelt és a hatékony, teljes körű kivitelezés.

Új megjelenés, jól bevált méretek Új megjelenés, jól bevált méretek

Napjainkban fontos,  hogy megrendelőként ne kelljen az építkezési terepen töltsük az időnket, és a különböző szakági kivitelezők beszervezésével bíbelődjünk. Ezért ennél a modellnél egy teljes körű megoldást ajánlunk, amelynek minden részlete ki van dolgozva! Így a víz-, villany- és fűtésszerelést is biztosítjuk.

Egy olyan nyaralót ajánlunk vevőink és érdeklődőink figyelmébe, melynek megjelenése extravagáns, kis alapméreten sokoldalúan kihasználható, ugyanakkor gazdaságos.

Hamarosan megrendelhető keresd a termékeknél!

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!